Firmaetablering i Oslo-området

Firmaetablering er i praksis veldig enkelt. Ved firmaetablering er det mange lover, regler og forskrifter en grunder og nyetablerer må vite om. I tillegg må en grunder ved firmaetablering vise hensyn til dette kompliserte regelverket for å unngå kostnader i ettertid. Det er mange grundere som har oppdaget regelverket tilknyttet næringslivet i ettertid og oppdaget at de burde ha gjort ting anderledes. Det å starte et firma først for så å deretter prøve å sette seg inn i regelverket for å spare penger kan fort bli dyrt. Dette fører i de fleste tilfeller til en ulykkelig slutt.

Kontakt Prima Regnskap AS for mer informasjon om firmaetablering i Oslo.

Kompetanse og erfaring med firmaetablering

Vi har eksistert i over 20 år og har solid kompetanse og erfaring med firmaetablering. Vi ønsker å bistå deg med hele prosessen med firmaetablering. Vi gir deg råd til alle praktiske gjøremål, vi er din støttespiller når du trenger bistand på for eksempel dokumentasjonen underveis i firmaetableringen. Vedtekter, stiftelsesdokumenter og andre opplysninger.

Det er ikke tilfeldig at firmaetablering ansees som eget fag. Det er mange lover og regler man må ta hensyn til.

Kontakt Prima Regnskap AS for mer informasjon om firmaetablering i Oslo.

Velg riktig regnskapsfører!

Å velge riktig regnskapsfører er en av de viktigste avgjørelsene du kan gjøre for din framtid.

Ring oss i dag!

Prima Regnskap er Prima Service!

Admin | Levert av NettSkred
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok